Met onze  zelfklevende wand- en meubelfolies  kunt u uw bedrijfspand of meubilair direct een nieuwe look geven. Onze wand- en meubelfolies zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen en oppervlakken binnenshuis - hout, kunststof, metaal, beton, geverfde muren of vloeren: in principe kunnen ze worden gebruikt om het uiterlijk en het gevoel van elk gladde oppervlak in uw huis of bedrijf te veranderen. Zelfs op afgeronde oppervlakken kunnen onze wand- en meubelfolies worden gebruikt vanwege hun hoge flexibiliteit.
Niet alleen een optische maar ook een haptische transformatie van uw meubels is mogelijk met onze folies - steen, hout, glitter, leer, mat of glanzend:
U kunt uw creatieve woonideeën snel en eenvoudig realiseren dankzij ons brede scala aan motieven of oppervlaktestructuren zonder dat u nieuwe meubels hoeft aan te schaffen. Uw meubelstuk of uw kamer straalt meteen in een frisse, nieuwe look!

Keuze uit meer dan 195 designs, kleuren, structuren

Meubelfolies in houtlook

Het gebruik van hout als materiaal voor de productie van huizen, meubels of gevels is al enkele honderden jaren in gebruik. Hierdoor zijn niet alleen het uiterlijk, maar ook de verschillende houtsoorten, nerven en tinten voor individuele toepassingen steeds meer ontdekt. Tegenwoordig is het mogelijk om natuurlijke structuren en patronen te imiteren, die optisch en haptisch kunnen worden ervaren: Beuk, eik, walnoot, grenen, walnoot, mahonie - met glad of grof oppervlak. In onze onlineshop vindt u talrijke zelfklevende meubelfolies in klassiek houtdecor om uw individuele designideeën uit te voeren.

Stijl en effect van meubelfolies in textiel

Het geplande gebruik van een textiel is op het eerste gezicht alleen al aan de oppervlaktestructuur te herkennen. Hoe fijner het materiaal, hoe nobeler. Textielfilms nemen dit effect over door te verschijnen als fijn geweven doek of met een grove oppervlaktestructuur. Ontwerpers werken met deze volumineuze of speelse elementen: de combinatie van verschillende films zet op effectieve wijze accenten. Daarnaast kunt u kiezen uit een scala aan kleurschakeringen om precies die kleur te creëren die uw woonidee perfect weergeeft.

Waar werken meubelfolies in leer?

Leder is perfect voor meubels en alle gladde oppervlakken in het interieur. Zet accenten op een versleten tafelblad of laat de bekraste ladekast in nieuwe pracht schitteren. Gebruik meubelfolies in leer, zelfs op plaatsen die onderhevig zijn aan zware slijtage. Het slijtvaste oppervlak is bestand tegen het gebruik. In de gang of andere kamers verbergen decoratieve folies lelijke zijwanden van kasten en garderobes. Met een uitgekiende en aantrekkelijke folielaminering bereikt u in een handomdraai een nieuw ogende inrichting voor privé en zakelijk gebruik.

Metalen meubelfolies

Elegantie, welvaart en prestige - niet alleen de oude geavanceerde beschavingen associeerden het edelmetaal hiermee. Zelfs vandaag de dag vertegenwoordigen rustieke oppervlakken met metaalglans een unieke en geraffineerde flair. Metaal is niet langer een zuiver bouwmateriaal, maar wordt in toenemende mate gebruikt in de architectuur en het interieur. De glinsterende en glanzende metalen look wordt door een echte kenner gebruikt om stijlvolle meubelelementen of -stukken op het podium te zetten. De hoge verwerkings- en aanschafkosten van het origineel worden bij gebruik van onze hoogwaardige lijmfolies geëlimineerd. Met de duurzame en slijtvaste zelfklevende folies in metaaloptiek staat niets uw individuele decoratieve ontwerpideeën in de weg.

meubelfolies in steen

De indrukwekkende esthetiek van steen, een bouwmateriaal dat duizenden jaren oud is, wordt vandaag de dag nog steeds door de mensen gewaardeerd. Een interieur van steen vormt een extra kostenintensieve uitdaging vanwege de robuuste en zware eigenschappen en het kostbare transport. Steenfolie of betonfolie biedt u een goedkoop en onderhoudsvriendelijk alternatief voor natuursteen. 

Ontwerp uw woon- en kantoorruimtes in een levensechte, individuele uitstraling met onze grote keuze aan patronen, kleuren en soorten: of het nu gaat om marmer, metselwerk, beton of natuursteen - onze zelfklevende meubelfolies met steenlook stellen geen grenzen aan uw creativiteit. Verfraai uw kamers zonder lawaai en vuil met een replica van een stenen muur of fris oude meubels of vloerbedekkingen op met onze krasvaste en duurzame steenfolie.

Meubelfolies in Unikleur

Kleuren zijn van groot belang in ons leven en onze leefruimte.  

Niet alleen de natuurgetrouwe weergave van onze omgeving, maar ook een veelvoud aan verschillende associaties en kleurensensensaties bieden ons het spectrum aan kleuren dat we kunnen waarnemen: zo wordt een rode kleur geassocieerd met passie en strijd, een gele kleur met optimisme, warmte en geluk. Blauwe tinten brengen rust en harmonie, terwijl bruine tinten worden geassocieerd met zwaarte. Het onmiddellijke effect op onze gewaarwordingen getuigt van het belang van de keuze van de kleur in ons huis of bedrijf.
De constante (stemmings)veranderingen van onze tijd vragen om een praktische en flexibele ontwerpoplossing, die u vindt bij onze adaptieve kleurenfolies. U hoeft geen trendrichtlijnen te volgen in meubelzaken of bouwmarkten, maar kunt de kleur van uw meubels aanpassen aan uw stemming. Door de vele verschillende kleurvariaties hebben wij voor elke smaak de juiste decoratieve folie.